Mecenstvo

Mecen (po SSKJ) - kdor prostovoljno gmotno podpira umetnike, znanstvenike ali umetnost.
 
Mecenstvo?
Zakaj pa ne. Le kaj bi Michelangelo brez mogočnih Medičejcev. Bi danes vedeli za Žigo Zoisa, če ne bi bil mecen? Bi vedeli, da je bil uspešen podjetnik in eden najbogatejših Slovencev, če ne bi podpiral umetnosti?
 
Investiranje v umetnost je naložba za podjetnike z vizijo. Obenem pa najbolj sofisticiran način promocije. Pa še ceneje je.
 
Na sloART.si lahko postanete mecen tako, da od izbranega umetnika kupite dve sliki letno. Z nakupom slik, ki postanejo vaša last, pridobite možnost brezplačne promocije vašega podjetja. Ob vsaki sliki in predstavitvi avtorja na galeriji sloART.si, pridobite ustrezen prostor za vašo promocijo in to celo leto.
 

Postanite mecen Saše Vrabiča - Galerija Y

Sašo Vrabič je prvi pridruženi član Galerije Y in je eden najperspektivnejših in cenjenih likovnih umetnikov trenutne generacije.
Za dodatne informacije nas kontaktirajte na .


Največja ponudba vrhunskih umetnin na sloART.si

Galerija sloART z največjo ponudbo vrhunskih umetnin v Sloveniji

Galerijo sloART združuje strokovnost, tradicija, transparentnost in spoštljiv odnos do umetnosti. Galerija sloART ponuja več kot 2.000 vrhunskih umetnin. Vas zanima izbrana umetnina? Kontaktirajte nas.

Oglejte si ponudbo vrhunskih umetnin na sloart.si

Imate radi umetnost?

Naročite se na obveščanje galerije sloART.si.Več tisoč ljubiteljev umetnosti spremlja ponudbo galerije sloART.si tudi preko Facebooka in Twitterja.