Andrej Jemec - Brez naslova

200 €

Grafika, E.A., signirano in datirano spodaj desno.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Andrej Jemec - Brez naslova
Avtor Jemec Andrej
Cena 200 €
Medij Grafika
Žanr Krajina
Leto 1978
Višina 21,70 cm
Širina 32,40 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Grafika, E.A., signirano in datirano spodaj desno.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Andrej Jemec - Brez naslova Glavna fotografija
Andrej Jemec - Brez naslova Fotografija podpisa
Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Jemec Andrej
Jemec Andrej

Andrej Jemec (1934), slikar in grafik, je leta 1958 diplomiral pri prof. Gabrijelu Stupici na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Študiral je tudi grafiko pri prof. Riku Debenjaku in Božidarju Jakcu. Študijsko se je izpopolnjeval v Milanu in Parizu. Med 1977-1981 je bil dekan Akademije za likovno umetnost v Ljubljani. Poleg slik in risb, dela tudi skulpture. Leta 1994 je prejel Prešernovo nagrado za življenjsko delo.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!