Andrej Jemec - Stopnjevanje zelenih plasti

Sitotisk 44/90, signirana in datirana spodaj desno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Andrej Jemec - Stopnjevanje zelenih plasti
Avtor Jemec Andrej
Medij Grafika
Žanr Abstrakcija
Leto 1976
Višina 94 cm
Širina 43 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Sitotisk 44/90, signirana in datirana spodaj desno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Andrej Jemec - Stopnjevanje zelenih plasti Glavna fotografija
Andrej Jemec - Stopnjevanje zelenih plasti Fotografija z okvirjem
Andrej Jemec - Stopnjevanje zelenih plasti Fotografija ozadja
Andrej Jemec - Stopnjevanje zelenih plasti Fotografija podpisa
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Jemec Andrej
Jemec Andrej

Andrej Jemec (1934), slikar in grafik, je leta 1958 diplomiral pri prof. Gabrijelu Stupici na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Študiral je tudi grafiko pri prof. Riku Debenjaku in Božidarju Jakcu. Študijsko se je izpopolnjeval v Milanu in Parizu. Med 1977-1981 je bil dekan Akademije za likovno umetnost v Ljubljani. Poleg slik in risb, dela tudi skulpture. Leta 1994 je prejel Prešernovo nagrado za življenjsko delo.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!