Andrić Todić Ivana

Andrić Todić Ivana

Rojena sem 1968 v Slavonskem Brodu na Hrvaškem. Diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti v Zagrebu, pri prof. Evgenu Kokotu. Od leta 1992 živim in delam v Celju.Ustvarjam v ateljeju ki se nahaja v celjski umetniški četrti, na naslovu Na Okopih 2D.Poslužujem se različnih slikarskih tehnik: olje, akrilik, akvarel, kombinirane tehnike, kolaž.Moje pokrajine temeljijo na barvnih kontrastih ter kontrastu čistih barvnih in vibrirajočih površin. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Rojena sem 1968 v Slavonskem Brodu na Hrvaškem. Diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti v Zagrebu, pri prof. Evgenu Kokotu. Od leta 1992 živim in delam v Celju.Ustvarjam v ateljeju ki se nahaja v celjski umetniški četrti, na naslovu Na Okopih 2D.Poslužujem se različnih slikarskih tehnik: olje, akrilik, akvarel, kombinirane tehnike, kolaž.Moje pokrajine temeljijo na barvnih kontrastih ter kontrastu čistih barvnih in vibrirajočih površin. Druga veja mojega slikarstva so slike v katerih raziskujem osamljeno dekliško ali žensko figuro postavljeno v pokrajino ali nedoločen prostor. Vrsto let vodim tečaje risanja in slikanja.

3. Multimedija
Multimedija
Andrić Todić Ivana Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Andrić Todić Ivana
Spremljajte avtorja Andrić Todić Ivana

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!