1. Podrobnosti
Naziv Anja Kranjc - V Belo IV
Serija Slike iz cikla V Belo
Avtor Kranjc Anja
Cena 3.500 €
Medij Slikarstvo
Žanr Abstrakcija, Figura, Narava
Tehnika Olje,Pastel
Zaznamki Smrt, Svetloba, Prehodi, Prehajanja, Rojstvo, Cikel življenja, Vmesnost, Belo, Začetek, Zarodek
Leto 2011 - 2012
Višina 160 cm
Širina 140 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Olje in pigmenti na platno, signirano in datirano spodaj desno

Tematski opis

Slika iz cikla V Belo opisuje stanje prehoda, pot preobrazbe iz enega stanja v drugo, ko se znajdemo na meji nečesa, kar je bilo in nečesa, kar šele bo. Medtem, ko nekaj umira, se nekaj novega rojeva - to predstavljajo zarodki, ki so kot neka duhovna substanca, ki nosi začetek nečesa novega, še nerojenega, naznanega in ni podvržen minevanju ampak rasti.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Anja Kranjc, V Belo, kiparstvo in slikarstvo, Pilonova galerija Ajdovščina, 2011

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

Ni poškodb

4. Vse fotografije
Anja Kranjc - V Belo IV V Belo IV
Anja Kranjc - V Belo IV Podpis
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Kranjc Anja
Kranjc Anja

V svojem kiparskem in slikarskem delu Anja Kranjc raziskuje predvsem tanko mejo med notranjo človeško bitjo in zunanjo podobo telesa: kako z gibi, držami, okončinami, celopostavnimi kipi, figurami, barvami... izoblikovati sodobno eksistencialno resnico o človeškem telesu. Kako danes, v času množičnih medijev, instalacij, tehnološke transumetnosti še govoriti o haptičnem, in v času kapitalistične potrošniške miselnosti razvoja in napredka še govoriti o krhkosti in minljivosti človeške eksistence.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!