Črnivec Vesna

Črnivec Vesna

Ustvarja na področju fotografije in njenega prenosa v grafične tehnike (brizgni, laserski tisk, sitotisk) ter na področju foto in video dokumentacije. V seriji Trnovo je grafična matrica izdelana na osnovi kemične in bio tonirane črno-bele fotografije. V seriji Skozi okno je grafična matrica narejena na osnovi barvne analogne fotografije. Tehničnim možnostim navzkriž, sta seriji tiskani v dveh velikostih in v majhnih nakladah. V nastajajoči seriji Ljubljana je analogna fotografija računalniško obdelan osnutek za izdelavo štirih matric, ki niso enake barvnim separacijam. ...

Spremljajte avtorja
1. Biografija
Opis

Ustvarja na področju fotografije in njenega prenosa v grafične tehnike (brizgni, laserski tisk, sitotisk) ter na področju foto in video dokumentacije. V seriji Trnovo je grafična matrica izdelana na osnovi kemične in bio tonirane črno-bele fotografije. V seriji Skozi okno je grafična matrica narejena na osnovi barvne analogne fotografije. Tehničnim možnostim navzkriž, sta seriji tiskani v dveh velikostih in v majhnih nakladah. V nastajajoči seriji Ljubljana je analogna fotografija računalniško obdelan osnutek za izdelavo štirih matric, ki niso enake barvnim separacijam. Serija bo natisnjena v tehniki sitotiska.

2. Multimedija
Multimedija
Črnivec Vesna Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o avtorju ali oddajte svoje mnenje.
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!
Črnivec Vesna
Spremljajte avtorja Črnivec Vesna

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavah in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja