I Artist - Jaz umetnik

Vse zainteresirane akademske in druge priznane umetnike, ki že sodelujejo ali bi želeli v prihodnje sodelovati z Galerijo SLOART vabimo na brezplačni informativni in spoznavni dogodek, ki bo potekal v torek 12.6.2018 ob 17.uri popoldne v Kavarni Sputnik v Ljubljani (Svetovna kavarna SPUTNIK, Tržaška cesta 128, Ljubljana, www.sputnik.si.
Na dogodku bomo umetnikom predstavili našo novo poslovno strategijo in jih seznanili z možnostmi promocije, prodaje in sodelovanja z Galerijo SLOART ter vsemi novostmi. Galerija SLOART gre na pot trajne poslovne in digitalne preobrazbe, ki bo slovenskim umetnikom ponudila številne nove možnosti sodelovanja. V naslednjih 5 letih bomo izvedli 17 projektov za prodajo in promocijo likovnih in vizualnih umetnikov.

Drugi del srečanja pa je namenjen avtorjem, medsebojnem spoznavanju in druženju ter predstavitvi avtorjev in umetniških del. Vsakega udeleženca naprošamo, da na dogodek prinese eno svoje umetniško delo oziroma vsaj eno ali več fotografij, ki jo bo predstavil ostalim avtorjem. Želimo si, da se z izmenjavo informacij in medsebojnim sodelovanjem, raziskovanjem in spoznavanjem izboljša tudi kakovost produkcije slovenskih umetnikov.

Vizija Galerije in dražbene hiše SLOART je postati najpomembnejša in zaupanja vredna galerija v Sloveniji in do leta 2025 ustvariti evropsko primerljiv likovni umetniški trg, ki bo deloval na temeljih transparentnosti, etičnosti, poštenosti in zaupanja.

Udeležba na dogodku in postrežba je brezplačna. Vljudno vabljeni.

MMag. Damjan Kosec, direktor