Domen Slana - Lačna ptica

1285 €

Les, železo, keramika, koruza

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Domen Slana - Lačna ptica
Avtor Slana Domen
Cena 1285 €
Medij Kiparstvo
Žanr Figura
Leto 2005
Višina 27,0000
Širina 77,0000
Dolžina 17,0000
Tehnični opis

Les, železo, keramika, koruza

Tematski opis

Ptica, ki kljuva koruzo

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji sloART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Slana Domen
Slana Domen

Likovna tvornost Domna Slane gledalcu vedno ponuja metaforicno vecpomenskost; avtor pretanjeno prevaja silovitost svojih custev in abstraktnost svoje domišlije vpresenetljiv, vznemirljiv, stilno pa zelo prepoznaven likovni jezik, ki ga lahko dojemamo na razlicne nacine. <BR><BR>S posegi v domene izraznosti, sestavljene iz niza razmišljanj, asociacij, miselnih meditacij in bizarnih likovnih prebliskov, vedno znova oblikuje nek poseben predstavni model, ki ni v strogi povezavi z mimeticnim simuliranjem prostora, bitij ali materije. Razlago v celoti prepušca gledalcu in njegovi intuiciji. ... ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija sloART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija sloART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija sloART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija sloART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!