Elda Piščanec - Akt

7000 €

olje na platnu, uokvirjeno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Elda Piščanec - Akt
Avtor Piščanec Elda
Cena 7000 €
Medij Slikarstvo
Žanr Figura
Leto 0
Višina 72,0000
Širina 100,0000
Velikost opis (72cm * 100cm)
Tehnični opis

olje na platnu, uokvirjeno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

Na določenih delih je barva popokana. Majhna razpoka vplatnu desno sredina.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Piščanec Elda
Piščanec Elda

Elda (Marija) Pišcanec, slikarka, se je rodila 1897 v Rojanu pri Trstu in umrla 1967na Vinah pri Dobrni. <BR><BR>Sprva se je slikarstva ucila na zasebni slikarski šoli Riharda Jakopica, nato pri Petru Žmitku in Ivanu Tabakovicu. V letih 1924 do 1929 je študirala na Kraljevi akademiji umetnosti v Firencah (Careni, C. Celestini). Prvic je razstavljala na skupinski razstavi 1929 na Ljubljanskem velesejmu. V letih 1929-1933se je izpopolnjevala v Parizu. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!