Erika Omerzel Vujić - Gregorjevo

300 €

Akril in kolaž na papir

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Erika Omerzel Vujić - Gregorjevo
Avtor Omerzel Vujić Erika
Cena 300 €
Medij Ilustracija
Žanr Ostali žanri
Leto 2010
Leto opis 2010
Višina 36,0000
Širina 24,0000
Velikost opis (36cm * 24cm)
Tehnični opis

Akril in kolaž na papir

Tematski opis

Ilustracija pesmi

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Ilustracija je objavljena v knjigi Zvezdane Majhen: Gugalnica za rime

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

Ni poškodbe

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Omerzel Vujić Erika
Omerzel Vujić Erika

Ko dobim v roke leposlovno delo, naj bo to pesem ali zgodba, komaj čakam, da ga preberem. Ne mine veliko časa, ko se mi po glavi že vrtijo ideje za ilustracijo. Ko se zares poglobim v delo, zelo uživam. Spustim se v svet domišljije, želim se vživeti v otroški svet. Najraje upodabljam humorne tekste, kjer lahko s kakšnim detajlom bralca nasmejim. Pri izbiri tehnike si dam veliko svobode. Poskusila sem že marsikaj. Najraje ilustriram za manjše otroke, čeprav sem se kar dobro preizkusila tudi s strokovno ilustracijo, torej za malo starejše. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!