Ferdo Mayer - Umirajoči konji

14.000 €

Olje na platno, signirano spodaj desno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Ferdo Mayer - Umirajoči konji
Avtor Mayer Ferdo
Cena 14.000 €
Medij Slikarstvo
Žanr Figura, Ostali žanri
Tehnika Olje
Zaznamki Žival, Konj
Leto 1969
Višina 140 cm
Širina 190 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na platno, signirano spodaj desno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

O avtorju

Mayer Ferdo
Mayer Ferdo

Ferdo Mayer (1927) se je rodil v Mariboru. Po končani osnovni šoli se je izobraževal na srednji umetnostni šoli v Gradcu, na oddelku slikarstva. Predstavljal je eno prvih generacij umetnikov, ki so se šolali na novoustanovljeni Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Po študiju je svoje znanje predajal na mariborski gimnaziji, poučeval pa je tudi na kamniški osnovni šoli Frana Albrehta. Študijsko je obiskal Francijo, Švedsko, Avstrijo, Nemčijo, Češkoslovaško in Italijo. Poznan je bil kot svojstven slikar večinsko zavezan k realizmu, ki je v njegovih delih spremljal najrazličnejše motive figuralike in krajine. Umrl je leta 1994 v Ljubljani.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!