Flennery Bridget

Flennery Bridget

Bridget Flennery je bila rojena 1959 v mestu Cork na Irskem. Študirala je na Crawford College of Art and Design v Corku, nato pa diplomirala na Fine Art - Painting &amp; Printmaking. Prvič se je s svojimi deli samostojno predstavila leta 1984 na Irskem, udeležila pa se je tudi mnogih skupinskih razstav po Evropi. Od leta 1981, ko je prejela študentsko nagrado leta, je bila do danes deležna številnih drugih pomembnih priznanj. Njene značilne abstraktne slike so v mnogih zbirkah po svetu.<BR><BR> &nbsp;</b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Bridget Flennery je bila rojena 1959 v mestu Cork na Irskem. Študirala je na Crawford College of Art and Design v Corku, nato pa diplomirala na Fine Art - Painting & Printmaking. Prvič se je s svojimi deli samostojno predstavila leta 1984 na Irskem, udeležila pa se je tudi mnogih skupinskih razstav po Evropi. Od leta 1981, ko je prejela študentsko nagrado leta, je bila do danes deležna številnih drugih pomembnih priznanj. Njene značilne abstraktne slike so v mnogih zbirkah po svetu.

 

3. Multimedija
Multimedija
Flennery Bridget Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Flennery Bridget
Spremljajte avtorja Flennery Bridget

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!