Fran Klemenčič - Tihožitje

2200 €

olje na les, podpisano levo zgoraj, uokvirjeno, na hrbtni strani nalepka galerije Anton Kos

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Fran Klemenčič - Tihožitje
Avtor Klemenčič Fran
Cena 2200 €
Medij Slikarstvo
Žanr Tihožitje
Leto 0
Leto opis neznano
Višina 40,0000
Širina 47,0000
Velikost opis (40cm * 47cm)
Tehnični opis

olje na les, podpisano levo zgoraj, uokvirjeno, na hrbtni strani nalepka galerije Anton Kos

Tematski opis

Kontakt: 041 779 753

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

barvna plast/oljna plast je razpokana

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Klemenčič Fran
Klemenčič Fran

Fran Klemencic (1880-1961), slikar, je med leti 1903 in 1905 študiral na dunajski akademiji. Študij je nadaljeval na akademiji v Münchnu, kjer je ostal vse do 1906. Bil je soustanovitel umetniškega kluba Vesna. Že v dijaških letih, med leti 1900 in 1902, je obiskoval umetnoobrtno šolo v Ljubljani. Nekaj casa pa se je risanja ucil tudi pri prof. Josipu Veselu. <br><br>Klemencic je bil znan Ljubljanski krajinar. V zgodnjih letih je slikal realisticne portrete, secesijsko obarvane krajine in kmecki žanr. Po letu 1910 je razvil krajinarstvo v slikoviti tehniki širokega copica. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!