France Kralj - Zlate rozge

12000 €

<P>olje na lesonit.</P>

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv France Kralj - Zlate rozge
Avtor Kralj France
Cena 12000 €
Medij Slikarstvo
Žanr Narava
Leto 0
Višina 90,0000
Širina 70,0000
Velikost opis (90cm * 70cm)
Tehnični opis

<P>olje na lesonit.</P>

Tematski opis

<P>&nbsp;</P>

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Kralj France
Kralj France

France Kralj (1895-1960), slikar, grafik in kipar, je v letih 1913-1915 in 1918-1919 študiral kiparstvo na akademiji na Dunaju. Med leti 1919 in 1921 pa je študiral slikarstvo na akademiji v Pragi. Pozneje je študijsko potoval po Italiji, nekaj casa je preživel tudi v Parizu. Že od malih nog je bil zapisan likovni umetnosti, saj je bil rojen v družini s podobarsko tradicijo. Med leti 1907 in 1912 je obiskoval umetnoobrtno šolo v Ljubljani in nato do leta 1913 delal kot pomocnik v delavnici Alojzija Progarja v Celovcu. Leta 1921 se je preselil v Ljubljano. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!