Ftičar Marko

Ftičar Marko

Rojen sem l. 1978 v Ljubljani.. Leta 2007 sem diplomiral iz obramboslovja. Kljub drugacni poklicni poti je v mojem življenju likovno izražanje stalno prisotno in pocasi prerašca okvire ljubiteljske dejavnosti. <br><br>Poleg likovnega ustvarjanja me zanimata zgodovina in arhitektura, kar se odraža tudi v mojih delih.. Mnogokrat se osredotocam na podobe oz. trenutke, ki so zaznamovani z necim neponovljivim in nostalgicnim, ne glede na to, kaj opredeljuje njihovo minljivost; vcasih je to svetloba, drugic podoba iz preteklosti,... ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Rojen sem l. 1978 v Ljubljani.. Leta 2007 sem diplomiral iz obramboslovja. Kljub drugacni poklicni poti je v mojem življenju likovno izražanje stalno prisotno in pocasi prerašca okvire ljubiteljske dejavnosti.

Poleg likovnega ustvarjanja me zanimata zgodovina in arhitektura, kar se odraža tudi v mojih delih.. Mnogokrat se osredotocam na podobe oz. trenutke, ki so zaznamovani z necim neponovljivim in nostalgicnim, ne glede na to, kaj opredeljuje njihovo minljivost; vcasih je to svetloba, drugic podoba iz preteklosti,... Pomemben vir inspiracije mi predstavlja Stara Ljubljana, ki s svojim potencialom duh prostora in casa ponuja vedno na novo in drugace.

3. Multimedija
Multimedija
Ftičar Marko Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Ftičar Marko
Spremljajte avtorja Ftičar Marko

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!