Hinko Smrekar - Prepir naših vojakov s srbskim kmetom, ki je hotel imeti dvakrat plačano kupnino

Tuš na papir. Ilustracija za časopis "Svetovna vojska", 1915. Objavljena v monografiji Hinko Smrekar, Narodna galerija, stran 80, Ljubljana 2021.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Hinko Smrekar - Prepir naših vojakov s srbskim kmetom, ki je hotel imeti dvakrat plačano kupnino
Avtor Smrekar Hinko
Medij Risba
Žanr Figura, Ostali žanri
Tehnika Tuš
Zaznamki Arhitektura, Žival, Drevo, Okno, Hiša, Kmetija, Kmet, Vojak, Gos, Prašič
Leto 1915
Višina 33 cm
Širina 50,50 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Tuš na papir. Ilustracija za časopis "Svetovna vojska", 1915. Objavljena v monografiji Hinko Smrekar, Narodna galerija, stran 80, Ljubljana 2021.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Hinko Smrekar - Prepir naših vojakov s srbskim kmetom, ki je hotel imeti dvakrat plačano kupnino Glavna fotografija
Hinko Smrekar - Prepir naših vojakov s srbskim kmetom, ki je hotel imeti dvakrat plačano kupnino Fotografija z okvirjem
Hinko Smrekar - Prepir naših vojakov s srbskim kmetom, ki je hotel imeti dvakrat plačano kupnino Fotografija ozadja
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Smrekar Hinko
Smrekar Hinko

Smrekar Hinko, risar in slikar, rojen leta 1883. Risarski talent je kazal že v višjih razredih gimnazije. Najprej je želel študirati medicino, a se je zaradi pomanjkanja sredstev 1901 vpisal na pravno fakulteto v Innsbrucku. Leta 1902 je nadaljeval študij na Dunaju. Pred 1. državnim izpitom je odstopil in se posvetil umetniškemu poklicu. V Avstrijskem muzeju za umetnost in obrt se je vpisal v tečaj za učitelje risanja na srednjjih šolah. Ker mu je zmanjkalo denarja je 1905 Dunaj zapustil. Vrnil se je v Ljubljano in nato v Kranj, kamor se je Smrekarjeva družina 1904 preselila. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!