Hren Gaja

Hren Gaja

GAJA HREN – oblikovalka, pesnica, pisateljica, slikarka <BR><BR>Poslužujem se različnih slikarskih tehnik. Tematika je večinoma simbolna, olje in akril na platno, nekaj pa je tudi abstrakcij in akvarelov. Barve me vedno znova navdušujejo, kot tudi figuralika in simbolizem. Vsaka slika, ki nastane je svet zase, je mikro svet, je izsek ali usedlina iz pra snovi, iz nečesa veliko večjega. Slikarstvo doživljam, kot življenjsko energijo, ki je filtrirana skozi sito notranjega, duhovnega sveta. Poleg risanja in slikarstva, pišem tudi poezijo in prozo. </b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

GAJA HREN – oblikovalka, pesnica, pisateljica, slikarka

Poslužujem se različnih slikarskih tehnik. Tematika je večinoma simbolna, olje in akril na platno, nekaj pa je tudi abstrakcij in akvarelov. Barve me vedno znova navdušujejo, kot tudi figuralika in simbolizem. Vsaka slika, ki nastane je svet zase, je mikro svet, je izsek ali usedlina iz pra snovi, iz nečesa veliko večjega. Slikarstvo doživljam, kot življenjsko energijo, ki je filtrirana skozi sito notranjega, duhovnega sveta. Poleg risanja in slikarstva, pišem tudi poezijo in prozo.

3. Multimedija
Multimedija
Hren Gaja Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Hren Gaja
Spremljajte avtorja Hren Gaja

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!