Hribar Maša

Hribar Maša

Odraščala sem v mali vasici v krogu prijetnih ljudi. Za slikanje me je navdušila žal sedaj pokojna babica Frančiška Hribar. Skupaj sva ustvarjali že v rani mladosti. Občudovala sem njeno slikanje z vodenimi barvami. <BR><BR>Kasneje v šoli se je moje navdušenje nadaljevalo in kazalo predvsem v likovni vzgoji in na kroških. Profesorica Ema N. je bila odločna za skupno razstavo slikanja na steklo, kasneje pa še z akrilnimi barvami in ogljem. S slikami z ogljem sem imela tudi razstavo v knjižnici Domžale. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Odraščala sem v mali vasici v krogu prijetnih ljudi. Za slikanje me je navdušila žal sedaj pokojna babica Frančiška Hribar. Skupaj sva ustvarjali že v rani mladosti. Občudovala sem njeno slikanje z vodenimi barvami.

Kasneje v šoli se je moje navdušenje nadaljevalo in kazalo predvsem v likovni vzgoji in na kroških. Profesorica Ema N. je bila odločna za skupno razstavo slikanja na steklo, kasneje pa še z akrilnimi barvami in ogljem. S slikami z ogljem sem imela tudi razstavo v knjižnici Domžale. Slike so bile komentirane pozitivno, kar mi je dalo potrditev , da bo v tej smeri še potrebno narediti več. Ker sem v šoli raje slikala, kot pa se učila, žal nisem bila sprejeta na likovno šolo. Naredila sem trgovsko šolo in se v tem poklicu zaposlila. V poznih večerih sem v mojem ateljeju iskala novo izražanje barv in načine slikanja. Slike nekako izražajo moj spomin na mladost , trenutke sreče, radosti in hrepenenja. Uživam v risanju z akrilnimi barvami in z veseljem ustrežem željam znancev, ki so te slike videli in na novo opremljajo stanovanja, ter si po lastni želji izberejo kombinacije barv ter z mojim priporočilom ustvarim sliko in primerno velikost glede na prostor.

3. Multimedija
Multimedija
Hribar Maša Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Hribar Maša
Spremljajte avtorja Hribar Maša

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!