Ivanković Rinella

Ivanković Rinella

Lena Rinella Ivankovic se je rodila leta 1979 v Zagrebu. Po koncani Šoli za umetnost in oblikovanje v Zagrebu, smer slikarstvo, se je vpisala na Akademijo za likovno umetnost v Zagrebu. Leta 2007 je diplomirala na kiparskem oddelku pri prof. S. Gracanu.<BR><BR>Do sedaj je imela deset samostojnih razstav in vrsto skupinskih razstav na Hrvaškem in v Avstriji. Aktivno sodeluje na številnih likovnih delavnicah in kolonijah in se socasno ukavrja s scenografijo in vodenjem lutkovnih delavnic za otroke. Je clanica Hrvaškega društva likovnih umetnikov (HDLU) in Zadruge likovnih umetnikov (LIKUM). ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Lena Rinella Ivankovic se je rodila leta 1979 v Zagrebu. Po koncani Šoli za umetnost in oblikovanje v Zagrebu, smer slikarstvo, se je vpisala na Akademijo za likovno umetnost v Zagrebu. Leta 2007 je diplomirala na kiparskem oddelku pri prof. S. Gracanu.

Do sedaj je imela deset samostojnih razstav in vrsto skupinskih razstav na Hrvaškem in v Avstriji. Aktivno sodeluje na številnih likovnih delavnicah in kolonijah in se socasno ukavrja s scenografijo in vodenjem lutkovnih delavnic za otroke. Je clanica Hrvaškega društva likovnih umetnikov (HDLU) in Zadruge likovnih umetnikov (LIKUM). Njena dela izžarevajo toplino in vedrino izraza, poetilcnost in harmonijo bogatega kolorita.

3. Multimedija
Multimedija
Ivanković Rinella Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Ivanković Rinella
Spremljajte avtorja Ivanković Rinella

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!