Jakob Savinšek - Simon Gregorčič

5.800 €

Bronasta skulptura. Signirana zadaj

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Jakob Savinšek - Simon Gregorčič
Avtor Savinšek Jakob
Cena 5.800 €
Medij Kiparstvo
Žanr Portret
Tehnika Bron
Zaznamki Človek, Figura, Duhovnik
Leto 1954 - 1955
Višina 52 cm
Širina 17,50 cm
Dolžina 11 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Bronasta skulptura. Signirana zadaj

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Jakob Savinšek - Simon Gregorčič Glavna fotografija
Jakob Savinšek - Simon Gregorčič Fotografija z okvirjem
Jakob Savinšek - Simon Gregorčič Fotografija ozadja
Jakob Savinšek - Simon Gregorčič Fotografija ozadja
Jakob Savinšek - Simon Gregorčič Fotografija podpisa
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Savinšek Jakob
Savinšek Jakob

Jakob Savinšek (1922-1961), kipar, je leta 1949 diplomiral na Akademiji upodabljajočih umetnosti v Ljubljani. Obiskoval je tudi kiparsko specialko pri prof. Borisu Kalinu (eno leto). Od leta 1951 se je študijsko izpopolnjeval na Dunaju, v Italiji in Švici; nekaj časa je živel v Parizu in Londonu.Savinšek sodi med kiparje figuralike. Rad je upodabljal psihološko poglobljene portrete in ženske akte. Sprva je stilno črpal iz secesije in slovenskega ekspresionizma. Nato pa se je začel igrati z volumnom figure. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!