1. Podrobnosti
Naziv Jelena Sokić - Tribute to my Deadborn Love
Avtor Sokić Jelena
Cena 7.000 €
Medij Slikarstvo
Žanr Figura
Tehnika Olje
Zaznamki Smrt, Družina, Figuralika, Izguba, Splav
Leto 2013
Višina 240 cm
Širina 180 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Olje na platno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Sokić Jelena
Sokić Jelena

Jelena Sokić se je rodila leta 1980 v Splitu na Hrvaškem. Med 2000 in 2002 je začela aktivno risati in slikati zavedajoč se, da bo to postal njen poklic. Leta 2005 se je vpisala na Akademijo za likovno umetnost v Ljubljani. V študijskem letu 2010/11 je sodelovala pri izmenjavi študentov in leto preživela na milanski Akademiji za likovno umetnost Brera. Med in predvsem po končanem študiju je ves čas aktivno sodelovala na različnih umetniških dogodkih, kolektivih in organizirala samostojne razstave. Kot medij izražanja uporablja slikarstvo, risbo, video, grafiko pa tudi kombinacijo vseh tehnik. Trenutno živi in dela v Zagrebu.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!