Joškin Šiljan - Opa bato stižu anđeli i to belužnjavi

1.800 €

Akril na platno, signirano in datirano spodaj desno

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Joškin Šiljan - Opa bato stižu anđeli i to belužnjavi
Avtor Šiljan Joškin
Cena 1.800 €
Medij Slikarstvo
Žanr Abstrakcija
Tehnika Akril
Zaznamki Abstrakcija
Leto 2023
Višina 60 cm
Širina 80 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Akril na platno, signirano in datirano spodaj desno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Šiljan Joškin
Šiljan Joškin

Joškin Šiljan (1953) se je rodil v Pirotu (Srbiji) kot Nebojša Stojković, vendar je v likovnem svetu poznan pod svojim umetniškim imenom. S slikarstvom se aktivno ukvarja od leta 1987, uradno pa razstavlja od leta 1994 in tako sodi v generacijo umetnikov, ki se je na domačem likovnem prizorišču oblikovala v 90. letih prejšnjega stoletja. Je dobitnik številnih nagrad in priznanj ter eden najbolj znanih in aktivnih avtorjev na srbski umetniški sceni. Razstavljal je v mnogih pomembnih institucijah v Srbiji in v tujini, kar mu je zagotovilo tudi mednarodno prepoznavnost. Njegova dela hranijo v muzejskih in zasebnih zbirkah po vsem svetu. Živi in deluje v Grdelici.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!