Kavčič Mateja

Kavčič Mateja

Že od nekdaj slikam NARAVO (ne krajine). Vznemirja me neskončna razsežnost vsakega njenega sestavnega delčka, ki v različnih kombinacijah določa nove in nove svetove. <BR><BR>Zanimajo me vzorci v naravi - njeno stalno gibanje skozi cikle letnih časov. Tudi ljudje smo njen del in z opazovanjem in spoštovanjem njenih zakonitosti lahko sami pri sebi ohranjamo harmonijo in mir. Z naravo ne tekmujem, s svojimi deli želim le „prispevati svoj kamenček v njenem mozaiku“. Moje slike nastajajo zelo počasi, z detajli gradim harmonično celoto. So preproste, mirne,&nbsp;ambientalne - naravne.</b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Že od nekdaj slikam NARAVO (ne krajine). Vznemirja me neskončna razsežnost vsakega njenega sestavnega delčka, ki v različnih kombinacijah določa nove in nove svetove.

Zanimajo me vzorci v naravi - njeno stalno gibanje skozi cikle letnih časov. Tudi ljudje smo njen del in z opazovanjem in spoštovanjem njenih zakonitosti lahko sami pri sebi ohranjamo harmonijo in mir. Z naravo ne tekmujem, s svojimi deli želim le „prispevati svoj kamenček v njenem mozaiku“. Moje slike nastajajo zelo počasi, z detajli gradim harmonično celoto. So preproste, mirne, ambientalne - naravne.

3. Multimedija
Multimedija
Kavčič Mateja Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Kavčič Mateja
Spremljajte avtorja Kavčič Mateja

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!