Klavdij Tutta - Erotični pejsaž

2500 €

<P>mešana tehnika</P>

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Klavdij Tutta - Erotični pejsaž
Avtor Tutta Klavdij
Cena 2500 €
Medij Slikarstvo
Žanr Figura, Narava
Leto 0
Višina 60,0000
Širina 60,0000
Velikost opis (60cm * 60cm)
Tehnični opis

<P>mešana tehnika</P>

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Tutta Klavdij
Tutta Klavdij

Klavdij Tutta (1958), slikar in grafik, je leta 1982 diplomiral na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Leta 1984 je koncal specialko za grafiko pri prof. Bogdanu Borcicu. Leta 1993 je ustanovil mednarodno likovno delavnico "Slovenija, odprta za umetnost", ki poteka vsako leto na Sinjem Vrhu nad Ajdovšcino.<br><br>Tutta je izrazit predstavnik t.i. "Nove podobe". Razpoznavni slikarjev motiv je motiv ocesa, ki se pojavlja skozi ves njegov opus. Snov za svoje slike crpa iz meditaranske narave. Rad ima barve, ki še bolj poudarijo atmosfero mediterana. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!