1. Podrobnosti
Naziv Klemen Zupanc - Zaboj 1/4
Avtor Zupanc Klemen
Cena 500 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece
Medij Grafika
Žanr Ostali žanri
Tehnika Lesorez
Zaznamki Grafika, Lesorez, Les, Avtomobil, BMW, Garaža
Leto 2012
Višina 50 cm
Širina 58 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Grafična serija.

Tematski opis

Zaboji so grafična serija v štirih ponovitvah. Ponovljene so v obliki štirih lesenih zabojev, ki vsebujejo vsak po tri okvirjene grafične liste. Na njih je upodobljen BMW E30 cabrio (1985 – 1993). Kot takemu mu je danes za shrambo najustreznejša garaža (zaboj), za njegovo uporabo pa zgolj “nedeljske” reprezentativne vožnje (razstave). Za in čez podobo avtomobila je kodiran in zato težko razberljiv napis. Ta je na zadnji strani dekodiran in enostavno berljiv. Z odvzemom enostavne berljivosti besedila na sprednji strani in podajanjem le-te na zadnji skušam deliti publiko na dvoje. Izpostavljam dualnost slogana podjetja BMW “Užitek v vožnji”, katerega je deležen voznik ali lastnik BMWja in ne tisti mimo katerega se ta pelje.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Klemen Zupanc - Zaboj 1/4 Vsebina Zaboja
Klemen Zupanc - Zaboj 1/4 Zaboji
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Zupanc Klemen
Zupanc Klemen

Akademski slikar Klemen Zupanc je leta 2016 diplomiral na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Leta 2013 prejel Prešernovo nagrado za študente ter v zadnjih letih svoja dela razstavljal na več skupinskih in samostojnih razstavah. Trenutno kot samozaposlen v kulturi deluje na področju grafike in slikarstva.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!