Levičar Andrej

Levičar Andrej

Moja dela so odraz lastnih občutij, ki jih v meni vzbuja narava s svojimi pojavi. Izražajo različna čustvena stanja, razpoloženja, katera želim prenesti gledalcu. Raziskujem estetiko neoprijemljivega, zato tudi izbiram motive kot so voda, oblaki, svetloba... Privlači me predvsem razsežnost narave, moč, neukrotljivost ter njena lepota. Slikam večinoma realistično, ohranjam formo predmetov, kakor se ta kaže v naravi. Zanimajo me vzorci, ki se pojavljajo na gladini vode, igra svetlobe, senc, barv... ...

Spremljajte avtorja
1. Biografija
Opis

Moja dela so odraz lastnih občutij, ki jih v meni vzbuja narava s svojimi pojavi. Izražajo različna čustvena stanja, razpoloženja, katera želim prenesti gledalcu. Raziskujem estetiko neoprijemljivega, zato tudi izbiram motive kot so voda, oblaki, svetloba... Privlači me predvsem razsežnost narave, moč, neukrotljivost ter njena lepota. Slikam večinoma realistično, ohranjam formo predmetov, kakor se ta kaže v naravi. Zanimajo me vzorci, ki se pojavljajo na gladini vode, igra svetlobe, senc, barv... Prizadevam si, da slika postane »živa«, da pritegne pogled s svojo (hipnotično) močjo, iluzijo realnosti, gibanja – življenja.

2. Multimedija
Multimedija
Levičar Andrej Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o avtorju ali oddajte svoje mnenje.
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!
Levičar Andrej
Spremljajte avtorja Levičar Andrej

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavah in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja