Marij Pregelj - Brez naslova

1350 €

Grafika, litografija, signirano in datirano spodaj desno, uokvirjeno.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Marij Pregelj - Brez naslova
Avtor Pregelj Marij
Cena 1350 €
Medij Grafika
Žanr Abstrakcija, Figura
Leto 1961
Leto opis 1961
Višina 46,5000
Širina 37,0000
Velikost opis (46,5cm * 37cm)
Tehnični opis

Grafika, litografija, signirano in datirano spodaj desno, uokvirjeno.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Pregelj Marij
Pregelj Marij

Marij Pregelj (1913-1967), slikar, grafik in ilustrator, je leta 1936 diplomiral na Akademijib likovnih umetnosti v Zagrebu (prof. Omer Mujadžić, Joca Kljakovič in prof. Ljubo Babić). Po izbruhu druge svetovne vojne je bil odpeljan najprej v nemško, kasneje pa v italijansko vojno ujetništvo. Po osvoboditvi je nekaj let učil na Šoli za umetno obrt v Ljubljani, nato pa leta 1948 postal docent za slikarstvo na Akademiji za upodabljajočo umetnost v Ljubljani. Leta 1963 je postal izredni, leta 1966 pa redni profesor na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!