Marko Ftičar - Ladje

185 €

Olje na platno, podpisano in datirano

Zaradi COVID-19 vam ob nakupu lahko umetniško delo brezplačno dostavimo na dom po vsej Sloveniji. #ohranimokulturo.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Marko Ftičar - Ladje
Avtor Ftičar Marko
Cena 185 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina
Leto 2013
Višina 30 cm
Širina 40 cm
Tehnični opis

Olje na platno, podpisano in datirano

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Ftičar Marko
Ftičar Marko

Rojen sem l. 1978 v Ljubljani.. Leta 2007 sem diplomiral iz obramboslovja. Kljub drugačni poklicni poti je v mojem življenju likovno izražanje stalno prisotno in počasi prerašča okvire ljubiteljske dejavnosti. Poleg likovnega ustvarjanja me zanimata zgodovina in arhitektura, kar se odraža tudi v mojih delih.. Mnogokrat se osredotočam na podobe oz. trenutke, ki so zaznamovani z nečim neponovljivim in nostalgičnim, ne glede na to, kaj opredeljuje njihovo minljivost; včasih je to svetloba, drugič podoba iz preteklosti,... ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!