Mašukov Nikolaj

Mašukov Nikolaj

Rojen je bil leta 1956 v sibirski vasi Bik v Sibiriji, kjer je med leti 1973 in 1977 dokoncal šolo za umetnost-prostorsko oblikovanje in slikarstvo, te se nato odlocil za specializacijo na monumentalnem interiernem slikarstvu, kasneje pa je s študijem nadaljeval na akademiji za kiparstvo. Vec njegovih del je vkljucenih v zbirko Muzeja za mednarodno umetnost v Caricinu. V Slovenijo je prišel leta 1994 iz Moskve z ženo slikarko Mašo Bersan in sedaj živita v Ljubnem na Gorenjskem. Skupinsko je razstavljal povsod po svetu, samostojno je prvic razstavljal v moskovski galeriji Art moderne. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Rojen je bil leta 1956 v sibirski vasi Bik v Sibiriji, kjer je med leti 1973 in 1977 dokoncal šolo za umetnost-prostorsko oblikovanje in slikarstvo, te se nato odlocil za specializacijo na monumentalnem interiernem slikarstvu, kasneje pa je s študijem nadaljeval na akademiji za kiparstvo. Vec njegovih del je vkljucenih v zbirko Muzeja za mednarodno umetnost v Caricinu. V Slovenijo je prišel leta 1994 iz Moskve z ženo slikarko Mašo Bersan in sedaj živita v Ljubnem na Gorenjskem. Skupinsko je razstavljal povsod po svetu, samostojno je prvic razstavljal v moskovski galeriji Art moderne. Kot svobodni umetnik deluje tako v slikarstvu kot v kiparstvu. Živi in ustvarja v Ljubnem.

3. Multimedija
Multimedija
Mašukov Nikolaj Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Mašukov Nikolaj
Spremljajte avtorja Mašukov Nikolaj

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!