Mihael Stroj - Marija z Jezusom

15000 €

Olje na platno. Delo je bilo restavrirano maja 2018.

Zaradi COVID situacije vam ob nakupu preko spleta umetniško delo brezplačno in z lastnim prevozom dostavimo na dom po vsej Sloveniji. #ohranimokulturo.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Mihael Stroj - Marija z Jezusom
Avtor Stroj Mihael
Cena 15000 €
Medij Slikarstvo
Žanr Figura
Tehnika Olje
Leto Neznano
Leto opis 2/2 19. stol.
Višina 87 cm
Širina 71 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na platno. Delo je bilo restavrirano maja 2018.

Tematski opis

Delo prikazuje Marijo z Jezusom v naročju. Delo ni datirano in ne signirano. Maja 2018 je bilo delo restavrirano (Liza Lampič, kons.-rest.)

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Mihael Stroj - Marija z Jezusom Glavna fotografija
Mihael Stroj - Marija z Jezusom Fotografija z okvirjem
Mihael Stroj - Marija z Jezusom Fotografija ozadja

O avtorju

Stroj Mihael
Stroj Mihael

Mihael Stroj (1803-1871), slikar, je med leti 1821 in 1825 obiskoval Akademijo likovnih umetnosti na Dunaju. Po nekaterih virih naj bi se nato izpopolnjeval v Benetkah in Rimu. Od leta 1830 do 1842 je živel in deloval v Zagrebu in pridobil sloves odličnega portretista bogatih zagrebških meščanov. Po prihodu v Ljubljano leta 1842 je nadaljeval s slikanjem meščanskih potretov znamenitih Ljubljančanov. Stroja uvrščamo med slovenske bidermajerske slikarje, čeprav se v njegovih delih odražajo tudi klasicistične in realistične prvine. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!