1. Podrobnosti
Naziv Mito Gegič - 4:35 AM
Avtor Gegič Mito
Cena 4.500 €
Medij Slikarstvo
Žanr Tihožitje, Krajina, Abstrakcija, Narava, Ostali žanri
Tehnika Akril,Mešana tehnika
Zaznamki Lovstvo, Srna, Selotejp, Maskirni trak, Akril, Mito, Gegič, Noč, Narava, Puščica, Smrt, Spanje
Leto 2015
Višina 180 cm
Širina 165 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Akril, maskirni trak na platno

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Gegič Mito
Gegič Mito

Mito Gegič (1982) pri svojem slikanju uporablja različne lepilne trakove, ki jih poslika, večkrat prelepi in rekonstruira iz enega platna na drugega. Ta specifičen, zanj značilen in prepoznaven proces gradnje slike le tem omogoča večjo otipljivost, zračnost, dimnično tvorbo in občutek naključne fragmentarnosti, četudi je proces dela izjemno dolgotrajen in terja potrpežljivost ter dobro mero natančnosti. Podobe, ki jih umešča v svoja dela najde na spletu ali fotografijah, jih kolažira in prenaša na platno. Osrednja tematika ostaja lovstvo in družbenopolitičen komentar na človeško ravnanje z naravo in neuravnovešena razmerja moči. Na drzen in atraktiven način prevprašuje v Sloveniji tesno zakoreninjeno tradicijo lova, koncept pa domiselno združuje z aktualnimi lokalnimi vsebinami in etičnimi pomisleki, kot so: migracijska kriza, toksična moškost in živalska industrija. To se pogosto odraža v monumentalnih, grozljivih in hladnih podobah uplenjene srnjadi in lovskih prež, v zadnjih letih pa se le te sprevračajo v nekoliko bolj barvite in še toliko bolj ambivalentne, s ciničnim kontrastom nabite pripovedi.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!