Oder Saša

Oder Saša

Svet je poln barv in najrazličnejših oblik, zato se pri ustvarjanju nisem nikoli omejevala le na en način dela ali na eno tematiko, pač pa se prepustim trenutnemu občutku.<BR><BR>Včasih se v mojih slikarijah barve prelivajo, oblike prehajajo ena v drugo in tako nastajajo mehke, že nekoliko abstraktne kompozicije. Takrat črpam navdih iz mehkobe oblakov na nebu.<BR>Spet drugič pa so v mojih delih oblike jasno, natančno začrtane, motiv pa bolj razpoznaven. Takrat pa inspiracije za svoja dela črpam iz krajine, narave in vsakdanjih predmetov. <BR></b></b></b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Svet je poln barv in najrazličnejših oblik, zato se pri ustvarjanju nisem nikoli omejevala le na en način dela ali na eno tematiko, pač pa se prepustim trenutnemu občutku.

Včasih se v mojih slikarijah barve prelivajo, oblike prehajajo ena v drugo in tako nastajajo mehke, že nekoliko abstraktne kompozicije. Takrat črpam navdih iz mehkobe oblakov na nebu.
Spet drugič pa so v mojih delih oblike jasno, natančno začrtane, motiv pa bolj razpoznaven. Takrat pa inspiracije za svoja dela črpam iz krajine, narave in vsakdanjih predmetov.

3. Multimedija
Multimedija
Oder Saša Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Oder Saša
Spremljajte avtorja Oder Saša

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!