Pal Katja

Pal Katja

Moja tu predstavljena dela so izbor starejših slik, za katere je značilno, da se v njih nisem posvečala ničemur razen lastni ekspresiji ter raziskovanju same barve kot materije. <BR><BR>Danes so v ospredju mojih likovnih raziskav zlasti prostor, linija ter gledalec kot motrilec umetniških del. Podobe zunanjega sveta so prerasle v tridimenzionalne objekte, ki kot taki rastejo iz ideje o tem kako ustvariti format-formo, ki mi bo nudil več kot le 1 ali 5 obdelovalnih površin. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Moja tu predstavljena dela so izbor starejših slik, za katere je značilno, da se v njih nisem posvečala ničemur razen lastni ekspresiji ter raziskovanju same barve kot materije.

Danes so v ospredju mojih likovnih raziskav zlasti prostor, linija ter gledalec kot motrilec umetniških del. Podobe zunanjega sveta so prerasle v tridimenzionalne objekte, ki kot taki rastejo iz ideje o tem kako ustvariti format-formo, ki mi bo nudil več kot le 1 ali 5 obdelovalnih površin. Ustvariti sliko, ki v sebi nosi možnost pretvorbe s čimer gledalca vabi k neposrednemu, aktivnemu in hkrati intimnemu dialogu, ki se vzpostavlja skozi dotik.

3. Multimedija
Multimedija
Pal Katja Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Pal Katja
Spremljajte avtorja Pal Katja

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!