Patrik Dvorščak - Vse prejšnje lulike so podstat za tvojo

5.600 €

Mešana tehnika na platnu

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Patrik Dvorščak - Vse prejšnje lulike so podstat za tvojo
Serija /
Avtor Dvorščak Patrik
Cena 5.600 €
Medij Slikarstvo
Žanr Abstrakcija, Figura
Tehnika Akril,Pastel,Mešana tehnika,Kolaž,Flomaster,Kreda,Oglje
Zaznamki Abstraktna figuralika
Leto 2023
Višina 230 cm
Širina 5 cm
Dolžina 160 cm
Velikost opis /
Teža 7 kg
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Mešana tehnika na platnu

Tematski opis

Vseskozi ustvarjalni razvoj si zastavljam vprašanje, zakaj vsi globalni problemi, s katerimi ogrožamo lasten obstoj, izgledajo brezizhodni, kot, da je človeštvo na poti k nekakšnemu kolapsu civilizacije. Poleg socialnih in naravnih razlogov za propad civilizacije (npr. interesi vladajočih elit, pokrajinska amnezija, oklepanje nekih vrednot, tradicij itd.), presojam, da gre tu še za nekakšno duševno ali psihološko dispozicijo, nagnjenost, da se civilizacije znova in znova znajdejo v ponavljajočem se vzorcu destrukcije, kjer se nezavedno vriva in kot prevladujoči faktor v ambivalentnem človeku povečuje nezmožnost osveščanja samouničujočih nagnjenj.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

Ni poškodb.

4. Multimedija
Multimedija
Razstava Patrika Dvorščaka
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Dvorščak Patrik
Dvorščak Patrik

Umetnik Patrik Dvorščak je rojen marca 1995 in prihaja iz Ribnice. Srednješolsko izobrazbo je pridobil na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo – smer gimnazija. Svoje izobraževanje je nadaljeval na študiju na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, na programu Slikarstvo. Diplomiral je leta 2017, v letu 2022 pa je zaključil magistrski študij z naslovom Nezavedno in primitivno človeško delovanje, prav tako na programu Slikarstvo.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!