Katja Felle, slikarstvo (Odprtje razstave)

Katja Felle, slikarstvo (Odprtje razstave)

Razstava je zaključena!

Slikarka Katja Felle je po študiju na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani izobraževanje nadaljevala v Berlinu, trenutno pa živi v Parizu. Delovala je v umetniški skupin 3kolektiv, ki je odmevno vstopila v slovensko alternativno sceno. Z različnimi projekti, od slikarstva, instalacij, videa, gobelinov in računalniških grafik preizprašuje sebe in javnost, kako se pogrezamo v pasti agresivnosti tehnologij. Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 12 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.

1. Opis razstave
Opis razstave

Slikarka Katja Felle je po študiju na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani izobraževanje nadaljevala v Berlinu, trenutno pa živi v Parizu. Delovala je v umetniški skupin 3kolektiv, ki je odmevno vstopila v slovensko alternativno sceno. Z različnimi projekti, od slikarstva, instalacij, videa, gobelinov in računalniških grafik preizprašuje sebe in javnost, kako se pogrezamo v pasti agresivnosti tehnologij.

Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 12 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.

1. Podrobnosti
Naziv razstave Katja Felle, slikarstvo (Odprtje razstave)
Trajanje razstave 27.1.2022 - 27.3.2022
Čas ogleda razstave 10:00 - 18:00
Datum otvoritve 27.1.2022
Ura otvoritve 0:00
Dodatne informacije Četrtek: 10.00-20.00; Sobota: 10.00-13.00; Ponedeljek, nedelja, prazniki: zaprto
Lokacija Galerija Velenje
Vstopnina Prost vstop
Tip razstave Razstava
Organizator Galerija Velenje
Organizator naslov Titov trg 5
Organizator kraj 3320 Velenje
2. Multimedija
Multimedija

Mnenja zbirateljev o razstavi

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o razstavi ali oddajte svoje mnenje.
Prijavite se na e-novice za razstave
Prijavite se na e-novice za razstave

Prijavite se na e-novice o razstavah in dogodkih in bodite obveščeni o vseh pomembnih razstavah in dogodkih, ki se dogajajo na področju likovne umetnosti v Sloveniji.

Spremljajte razstave

Napovednik razstav in dogodkov