Šabič - Vansha Dušan

Šabič - Vansha Dušan

Rojen leta 1963 v Ljubljani. Slikar, pesnik in pisec kratkih zgodb. Ploskovno oblikovanje me je učil akad. slikar Izidor Urbančič, plastično pa akad. kipar Aladar Zahariaš.<BR><BR>Moj kasnejši mentor, akad. slikar Janč Zaletel me je pustil delati samostojno.<BR><BR>Umetnostne smeri, ki so vplivale name: trans-avantgarda, nadrealizem, kubizem, naivno slikarstvo, art- brut, novi divjaki, kubizem, metafizično slikarstvo ...<BR><BR>Moja dela nastajajo v ciklusih, ki se jim vračam znova in znova. Pomembno vlogo ima tudi klasična glasba, ob kateri dela nastajajo. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Rojen leta 1963 v Ljubljani. Slikar, pesnik in pisec kratkih zgodb. Ploskovno oblikovanje me je učil akad. slikar Izidor Urbančič, plastično pa akad. kipar Aladar Zahariaš.

Moj kasnejši mentor, akad. slikar Janč Zaletel me je pustil delati samostojno.

Umetnostne smeri, ki so vplivale name: trans-avantgarda, nadrealizem, kubizem, naivno slikarstvo, art- brut, novi divjaki, kubizem, metafizično slikarstvo ...

Moja dela nastajajo v ciklusih, ki se jim vračam znova in znova. Pomembno vlogo ima tudi klasična glasba, ob kateri dela nastajajo. Iščem refleksije svoje duše in skrite porive, ki se reflektirajo iz podzavesti, ko jih združujem s svojo življenjsko filozofijo.

Slikam v akrilni in oljni tehniki.

3. Multimedija
Multimedija
Šabič - Vansha Dušan Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Šabič - Vansha Dušan
Spremljajte avtorja Šabič - Vansha Dušan

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!