Samec Jur

Samec Jur

Ukvarjam se s slikarstvom v tehniki kolaža in akrila. Predvsem me zanima razmerje med »globino« in »plitvino« površine, ki narekuje izražanje v dveh dimenzijah. <BR><BR>Ker ves čas čutim potrebo po komunikaciji z gledalcem in vstopu slikovne površine v prostor vidim svoja dela kot slike objekte, katere uporabljam za medij v komunikaciji z gledalcem. S svojimi posegi v likovna dela želim predvsem na eni strani izražati svoje emocije in senzacije, na drugi strani likovnega medija pa vzpodbujati gledalčeve.</b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Ukvarjam se s slikarstvom v tehniki kolaža in akrila. Predvsem me zanima razmerje med »globino« in »plitvino« površine, ki narekuje izražanje v dveh dimenzijah.

Ker ves čas čutim potrebo po komunikaciji z gledalcem in vstopu slikovne površine v prostor vidim svoja dela kot slike objekte, katere uporabljam za medij v komunikaciji z gledalcem. S svojimi posegi v likovna dela želim predvsem na eni strani izražati svoje emocije in senzacije, na drugi strani likovnega medija pa vzpodbujati gledalčeve.

3. Multimedija
Multimedija
Samec Jur Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Samec Jur
Spremljajte avtorja Samec Jur

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!