1. Podrobnosti
Naziv Sašo Vrabič - Majhna smrt 3 (Ni-sem)
Avtor Vrabič Sašo
Cena 800 €
Medij Slikarstvo
Žanr Portret
Tehnika Olje
Leto 2017
Višina 30 cm
Širina 40 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

olje na platnu

Tematski opis

portret

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Katalog "Ne-bo", Galerija Vodnikove domačije, Ljubljana, 2017

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Vrabič Sašo
Vrabič Sašo

Sašo Vrabič (1974) o sodobnem človeku pripoveduje z upodabljanjem figuralnih prizorov in portretov, ki temeljijo na fotorealističnih osnovah. V njegovi ustvarjalni percepciji ima pomembno in nenadomestljivo mesto klasična slika, a avtor ji odpira tudi vedno nove izrazne poti. Z nenehnim prepletanjem skrajno naturalističnih podob, besedil, kolažev, grafitov ter abstraktnih potez ustvarja samosvoj izraz, poln humorja in igrivosti. Ta izraz nato dopolnjuje z izrazito abstraktnimi gestami. Pri njegovih najbolj izraznih delih komentira naravo sodobne informacijske družbe ter razmerja v medčloveški komunikaciji. Najpogosteje upodablja povsem vsakdanje prizore, s katerimi komentira pasti sodobnega časa in visokotehnoloških orodij, človeško vedenje, intimo in potrošniško obnašanje. Navdih črpa iz bežnih srečanj in podob, čemur sledijo prikazi banalnih trenutkov in zgodb iz našega okolja ter prevzetih popularnih podob iz splošnih medijev. Vsakdanji ambient je v njegovih delih zajet v spletu razgibanih kompozicij in predrugačen s pomočjo močnih svetlobnih kontrastov, ki prizorom pridajajo surrealno atmosfero. Potrošniško družbo, usmerjeno k individualizmu, materialističnim idealom in perfekciji, nagovarja poudarjeno, skorajda filmsko estetiziranje prizorov. Ukvarja se tudi z drugimi oblikami vizualne ter zvočne umetnosti.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!