Skušek Nataša

Skušek Nataša

V umetnosti obravnavam telo, vrt in prosti čas. Živim in delam v Ljubljani. <BR><BR>Pojmovanje ženske identitete in ženskosti je v zahodni kulturi se vedno prevladujoče vezano predvsem na žensko telo - bodisi na njene prokreativne zmožnosti bodisi na videz, izgled ženske kot fetišiziranega objekta, ki se "kaže" in ki se ga "gleda". Nataša Skušek je ena redkih umetnic v slovenskem prostoru, ki v feministični maniri problematizira zakoreninjene samoumevnosti oziroma stereotipe, ki jih družba pripisuje ženskam.</b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

V umetnosti obravnavam telo, vrt in prosti čas. Živim in delam v Ljubljani.

Pojmovanje ženske identitete in ženskosti je v zahodni kulturi se vedno prevladujoče vezano predvsem na žensko telo - bodisi na njene prokreativne zmožnosti bodisi na videz, izgled ženske kot fetišiziranega objekta, ki se "kaže" in ki se ga "gleda". Nataša Skušek je ena redkih umetnic v slovenskem prostoru, ki v feministični maniri problematizira zakoreninjene samoumevnosti oziroma stereotipe, ki jih družba pripisuje ženskam.

3. Multimedija
Multimedija
Skušek Nataša Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Skušek Nataša
Spremljajte avtorja Skušek Nataša

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!