Srečko Magolič - Brez naslova

2500 €

Olje na platno, signirano in datirano desno spodaj, uokvirjeno.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Srečko Magolič - Brez naslova
Avtor Magolič Srečko
Cena 2500 €
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina
Leto 1907
Višina 80,0000
Širina 120,0000
Tehnični opis

Olje na platno, signirano in datirano desno spodaj, uokvirjeno.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji sloART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Magolič Srečko
Magolič Srečko

Srecko Magolic (1860-1943), slikar samouk, je sprva delal kot tiskar in humorist, fotograf in inscenator. Leta 1876 se je zacel ukvarjati s slikarstvom. <BR><BR>Izobraževal se je s pomocjo knjig in s popotovanji, posebej po Nemciji. Sprva je slikal tudi v akvarelu. Za njegov slikarski opus je znacilno slikanje krajine, predvsem tiste v okolici, Bleda, Bohinja, Tivjolija, Rožnika in Dolenjske. Po prvi svetovni vojni je bil tudi inscenator v Narodnem gledališcu v Ljubljani - Drama<BR><BR></b></b></b></b>

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija sloART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija sloART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija sloART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija sloART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!