Sterle Dušan

Sterle Dušan

Dušan Sterle - oblikovalec, slikar, grafik in ilustrator je leta 1969 končal šolo za oblikovanje. Študijsko risanje in kompozicijo ga je poučeval prof. Tone Žnidaršič, slikanje in grafiko pa prof. Marko Suštaršič. Imel je več kakor dvajset samostojnih razstav, skupinsko se je predstavil na mnogih likovnih prireditvah in slikarskih kolonijah po vsej Sloveniji. Leta 2000 je prejel prvo nagrado na predstavitvi likovnih skupin na Brdu pri Kranju. <br></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Dušan Sterle - oblikovalec, slikar, grafik in ilustrator je leta 1969 končal šolo za oblikovanje. Študijsko risanje in kompozicijo ga je poučeval prof. Tone Žnidaršič, slikanje in grafiko pa prof. Marko Suštaršič. Imel je več kakor dvajset samostojnih razstav, skupinsko se je predstavil na mnogih likovnih prireditvah in slikarskih kolonijah po vsej Sloveniji. Leta 2000 je prejel prvo nagrado na predstavitvi likovnih skupin na Brdu pri Kranju.

3. Multimedija
Multimedija
Sterle Dušan Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Sterle Dušan
Spremljajte avtorja Sterle Dušan

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!