Vencelj Kristina

Vencelj Kristina

Kristina Vencelj se v svojih delih nenehno igra s prepletanjem različnih vzorcev, saj ji geometrizacija omogoča brskanje po preteklih in hkrati novodobnih temeljih. Vzorec je kot pridih daljnega orienta prepleten - včasih kot pajkova mreža, spet drugič nizan v obliki drobnih nitastih križcev. Ostaja zvesta barvitim in skladnim niansam, ki jih nadgrajuje, razstavlja in ponovno sestavlja v kompozicijo ornamentalnega vzorca. Slikam je skupna moč simbolike, mistike in sanj. <BR><BR></b></b>

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Kristina Vencelj se v svojih delih nenehno igra s prepletanjem različnih vzorcev, saj ji geometrizacija omogoča brskanje po preteklih in hkrati novodobnih temeljih. Vzorec je kot pridih daljnega orienta prepleten - včasih kot pajkova mreža, spet drugič nizan v obliki drobnih nitastih križcev. Ostaja zvesta barvitim in skladnim niansam, ki jih nadgrajuje, razstavlja in ponovno sestavlja v kompozicijo ornamentalnega vzorca. Slikam je skupna moč simbolike, mistike in sanj.

3. Multimedija
Multimedija
Vencelj Kristina Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Vencelj Kristina
Spremljajte avtorja Vencelj Kristina

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!