Kraj in datum dražbe:

Ljubljana, prvi teden v decembru 2023 ob 19:00

Za dražbo v mesecu decembru 2023 zbiramo umetniška dela slovenskih impresionistov: Ivan Grohar, Rihard Jakopič, Matija Jama in Matej Sternen. Kontaktirajte nas za prodajo na dražbi

Vodja strokovne skupine za izbor umetniških del in izvedbo dražbe je dr. Ferdinand Šerbelj.

Datum ogleda umetnin: Dva dni pred pričetkom dražbe od 16h do 20h

  • Številka dražbe: J2023
  • Tip dražbe: Fizična in spletna dražba
  • Kraj dražbe: Ljubljana, december 2023
  • Število lotov: 20

Na dražbi slovenskih impresionistov (Grohar, Jakopič, Jama, Sternen), ki jo v decembru 2023 organizira Galerija in dražbena hiša SLOART, boste lahko na elitni lokaciji v Ljubljani in preko spleta sodelovali pri dražbi in nakupu redkih ter najboljših umetnin slovenskih umetnikov. Gre za umetniški dogodek, ki ga ne smete zamuditi, če ste zbiratelj ali investirate v umetnost. Vsa umetniška dela na dražbi bodo skrbno in strokovno pregledana s strani vsaj dveh neodvisnih sodnih cenilcev. Dražba Galerije SLOART vam tako na enem mestu omogoča dostop do vrhunskih in najboljših umetnin.

Registrirajte se za dražbo

Ste strastni zbiratelj umetnin in želite dodati vrnhunsko umetnino v umetniško zbirko oziroma želite investirati v vrhunske umetnine? Registrirajte se za sodelovanje na dražbi in si zagotovite svoje mesto, saj je število sodelujočih omejeno. V primeru večih prijav imajo prednost pri sodelovanju na fizični dražbi zbiratelji z višjim statusum članstva in glede na čas prijave. Če se dražbe fizično ne boste mogli udeležiti, lahko kot član kluba zbirateljev sodelujete na dražbi tudi v živo preko spleta oziroma izberete druge možnosti sodelovanja.