Kraj in datum dražbe:

Grand Plaza Hotel - Ljubljana
7. december 2024 ob 18:00

Za dražbo v mesecu decembru 2024 zbiramo umetniška dela slovenskih umetnikov: Ivan Grohar, Rihard Jakopič, Matija Jama, Matej Sternen, Veno Pilon, Gabrijel Stupica, Zoran Mušič, Stane Kregar, Anton Gojmir Kos ...

Kontaktirajte nas za prodajo umetnin na dražbi

Prikaži umetnine na dražbi

Datum ogleda umetnin: 7. 12. 2024 od 11.00 do 16.00 - Grand Plaza Hotel - Ljubljana

  • Številka dražbe: J2024
  • Tip dražbe: Fizična in spletna dražba
  • Kraj dražbe: Ljubljana, 7. 12. 2024
  • Število lotov: 30 - 40

Na jesenski dražbi slovenske likovne umetnosti, ki jo v decembru 2024 organizira Galerija in dražbena hiša SLOART, boste lahko na elitni lokaciji v Ljubljani in preko spleta sodelovali pri dražbi in nakupu redkih ter najboljših umetnin slovenskih umetnikov. Gre za umetniški dogodek, ki ga ne smete zamuditi, če ste zbiratelj ali investirate v umetnost. Vsa umetniška dela na dražbi bodo skrbno in strokovno pregledana s strani več neodvisnih sodnih cenilcev. Dražba Galerije SLOART vam tako na enem mestu omogoča dostop do vrhunskih in najboljših umetnin.

Registrirajte se za dražbo

Ste strastni zbiratelj umetnin in želite dodati vrnhunsko umetnino v umetniško zbirko oziroma želite investirati v vrhunske umetnine? Registrirajte se za sodelovanje na dražbi in si zagotovite svoje mesto, saj je število sodelujočih omejeno. V primeru večih prijav imajo prednost pri sodelovanju na fizični dražbi zbiratelji z višjim statusum članstva in glede na čas prijave. Če se dražbe fizično ne boste mogli udeležiti, lahko kot član kluba zbirateljev sodelujete na dražbi tudi v živo preko spleta oziroma izberete druge možnosti sodelovanja.