Izberite tip članstva, ugodnosti in privilegije v klubu zbirateljev SLOART

S članstvom boste postali član ekskluzivne mreže zbirateljev, mecenov in investitorjev v umetnost
Klub zbirateljev

Klub zbirateljev Galerije in dražbene hiše SLOART je najprestižnejši in najelitnejši program zvestobe, privilegijev, ugodnosti, ekskluzivnosti in nagrajevanja v Sloveniji, edini takšne vrste in združuje mrežo številnih zbirateljev, mecenov, investitorjev, ljubiteljev umetnosti in drugih strokovnjakov s področja likovne umetnosti. Članske kartice kluba zbirateljev so izdelane iz najprestižnejših in najkvalitetnejših materialov. Svojo kartico boste ponosno pokazali drugim zbirateljem, družini, sodelavcem in prijateljem, saj so izdelane iz pravega titanija in pravega zlata, na otip ter oprijem pa dajejo s svojo težo, zvokom ter sijajem posebno in nepozabno izkušnjo.

3 stopnje članstva

S 3 stopnjami članstva v klubu zbirateljev lahko naši člani diskretno uživajo v ekskluzivnem dostopu do vrhunskih in najboljših umetniških del v zaupni prodaji ali na dražbi, prav tako boste kot član kluba deležni številnih dragocenih ugodnosti, prihrankov, presenečenj, edinstvenih doživetij in ekskluzivnih privilegijev pri nakupu ali prodaji, upravljanju umetniške zbirke, ogledu na domu ter ekskluzivnem dostopu do posebnih dogodkov, razstav in drugih naših storitev.

Privilegiji in ugodnosti

Številni ekskluzivni privilegiji, ki so na voljo našim zbirateljem, mecenom in investitorjem, je način naše zahvale najzvestejšim strankam. Nudimo tudi brezplačno programsko opremo za enostavno upravljanje umetniške zbirke. Če ne uporabljate interneta, si lahko zagotovite dostop do ponudbe vrhunskih umetnin tudi tako, da nas pokličete in vam bomo informacije posredovali po telefonu. Za izbrane avtorje, ki vas zanimajo, vam bomo novo ponudbo pošiljali na dom po navadni pošti.

Doživite in izkoristite ekskluzivne privilegije, prihranke, ugodnosti in koristi članstva kluba zbirateljev

Ekskluzivni privilegiji Zlata Črna Srebrna
Ekskluziven dostop do vrhunskih umetnin v zaupni prodaji in na dražbi neomejeno umetnine do 100.000 EUR umetnine do 50.000 EUR
Ekskluziven dostop do profesionalno kuriranih digitalnih umetniških zbirk
Ekskluziven stik z avtorji Galerije Y in nekaterimi drugimi avtorji ter možnostjo obiska umetnikovega ateljeja
Pridobitev notranjih informacij in namigov s trga
Soustvarjanje strategije in razvoja Galerije SLOART
Finančni prihranki in ugodnosti Zlata Črna Srebrna
CashBack ob nakupu umetnine preko Galerije SLOART in Galerije Y 2 % 1 %
Brezplačen ogled na domu ali dostava
neomejeno
umetnine do
20.000 EUR
4 umetnine / leto
umetnine do
10.000 EUR
Brezplačna rezervacija umetniškega dela za 7 dni 12 umetnin / leto 4 umetnine / leto
Brezplačna poizvedba v mednarodne baze glede doseženih prodajnih cen ter prodaja vaših izbranih umetnin na mednarodnem trgu 12 umetnin / leto 4 umetnine / leto
Popust pri strokovnem svetovanju in upravljanju umetniške zbirke
Prednostna udeležba na fizični dražbi Galerije SLOART v primeru zasedenosti ter brezplačno zastopanje na fizični dražbi v primeru odsotnosti
Neprecenljive koristi Zlata Črna Srebrna
Objava mnenj o umetniških delih, avtorjih in razstavah in dostop do mnenj drugih zbirateljev
Število produktov v spletni platformi Galerije SLOART za upravljanje vaše umetniške zbirke (storitev na voljo po prvi dražbi v letu 2023) neomejeno 200 25
Zasebni ogledi določenih izbranih razstav in dogodkov
Dostop do seznama avtentičnih podpisov določenih slovenskih avtorjev (storitev na voljo po prvi dražbi v letu 2023)
Seznam prodanih umetnin ter doseženih cen na preteklih dražbah (storitev na voljo po prvi dražbi v letu 2023) neomejeno umetnine do 100.000 EUR
Neprecenljive informacije Zlata Črna Srebrna
Definiranje osebne interesne liste za obveščanje o umetniških delih
Obveščanje o posebnih ponudbah primernih za investiranje ter posebnih priložnostih v informativni prodaji
Direkten kontakt zaposlenih Galerije SLOART ter osebno obveščanje in svetovanje

Pojasnila h karticam

  • Zbrani vrnjeni denar ob nakupu preko cashbacka lahko vnovčite pri enem od naslednjih nakupov ali donirate v umetniški fond Galerije SLOART za izobraževanje mladih akademskih likovnih talentov v tujini.
  • Cahsback se ne upošteva v primeru dogovorjenega popusta.
  • Kartica kluba zbirateljev je namenjena profesionalnim zbirateljem, mecenom, investitorjem v umetnost ter drugim ljubiteljem umetnosti in ni namenjena neregistriranim ali registriranim preprodajalcem umetnin.
  • Zaradi profesionalnosti, časa in truda, ki so potrebni za gradnjo kakovostne umetniške zbirke in spoštovanja do drugih zbirateljev, se je v primeru izčlanitve iz kluba zbirateljev SLOART, v klub ponovno možno včlaniti čez 6 mesecev po izčlanitvi. Omogočena je tudi zamenjava članstva v nižji paket oziroma trajni preklic naročnine brez obveznosti.
  • Vsaka članska kartica je vezana na eno osebo, ni prenosljiva in je na voljo za osebno uporabo. V primeru več uporabnikov v podjetju ali javni instituciji nas kontaktirajte za skupinsko poslovno kartico.
  • V primeru zlorabe, neetičnih ali sumljivih dejanj, goljufije, kaznivih dejanj, neplačila, posojanja kartice ali podatkov za prijavo, kršenja splošnih pogojev uporabe, neodgovornega ali nepoštenega ravnanja oziroma malomarnosti lahko galerija zaradi varovanja in zaščite ostalih članov kluba zbirateljev in strank kadarkoli brezpogojno prekliče veljavnost članstva v klubu in pridobljena cashback sredstva ter stranki povrne stroške tekoče naročnine. Morebitno škodo, ki bi nastala v tem primeru, krije imetnik kartice. V primeru hujših kršitev ali suma kaznivih dejanj bo Galerija SLOART obvestila ustrezne organe pregona.
  • Vse zaupne informacije ter ponudba umetniških del, cene in druge informacije, ki so na voljo na zaupni prodaji ali dražbi oziroma katerekoli informacije na spletnih straneh za člane kluba zbirateljev, so na voljo le za lastno zasebno uporabo. Prepovedana je javna objava ali deljenje in širjenje kakršnih koli informacij, fotografij umetniških del in drugih podatkov, ki so vam na voljo kot članu kluba zbirateljev. V primeru kršitev lahko galerija kadarkoli brezpogojno prekliče veljavnost članstva v klubu in pridobljena cashback sredstva ter stranki povrne stroške tekoče naročnine.
  • Podatke o stanju kartice si lahko ogledate preko spletnega portala SLOART. Vsi pomembni podatki in vaši osebni podatki za člansko kartico so v podatkovni bazi ustrezno šifrirani.
  • Če ste profesor ali raziskovalec na Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru ali Univerze na Primorskem in bi želeli dostop do umetniških del na dražbi ali zaupni prodaji za potrebe znanstvenega raziskovanja, nas kontaktirajte za začasno brezplačno člansko kartico. Dostop se lahko uporablja samo v študijske in nekomercialne zadeve z namenom raziskovanja na področju umetnostne zgodovine ali likovne umetnosti. V tem primeru se obvezujete, da nas seznanite z izsledki svoje raziskave in nas obvestite, če bi se pojavile kakšne nepravilnosti pri podatkih ali provenience umetniškega dela, saj želimo vzpostaviti 100% transparentno in varno poslovanje.

Program zvestobe za občasne kupce in darilne kartice

Program zvestobe

Ste občasni kupec umetniških del in niste profesionalni zbiratelj, vendar želite kljub temu pridobiti določene ugodnosti? Potem je za vas na voljo brezplačna kartica zvestobe. Ob vsakem nakupu boste za vsakih 50 EUR prejeli eno zvezdico na svojo kartico zvestobe. Enkrat na leto boste imeli možnost izkoristiti zbrane zvezdice za ugodnejše nakupe izbranih umetniških del, ki bodo v ponudbi v katalogu samo za člane kluba zvestobe. Prav tako boste lahko prejeli povabila za prednostne in vodene oglede določenih izbranih razstav.

Največja prednost te kartice je, da zbrane zvezdice na kartici zvestobe hranite, dokler ste član programa zvestobe, zbrane zvezdice nikoli ne potečejo, zato boste lahko tudi z občasnimi nakupi čez obdobje več let prišli do določenih ugodnejših nakupov izbranih umetniških del in drugih ugodnosti. Stanje zvezd na kartici si lahko kadarkoli ogledate na spletni strani galerije SLOART.

Članska kartica je temno modra in je izdelana iz plastike.

Cena: Brezplačno

Naroči

Darilne kartice

Našo kartico lahko podarite tudi kot unikatno in prestižno darilo, na katero lahko naložite določen znesek, ki ga želite podariti obdarovancu za nakup umetniškega dela v naši Galeriji in dražbeni hiši SLOART. S tem se lahko izognete napačni izbiri umetniškega dela in prepustite, da si obdarovanec sam izbere umetniško delo po svojem okusu in željah. Rok za unovčitev darilne kartice je 2 leti. Kartico lahko podarite v lepo oblikovani kuverti z osebnim sporočilom; obdarovancu jo lahko pošljemo tudi na dom ob določenem datumu. Darilna kartica se lahko podari kot popolno darilo za vsakogar ob različnih priložnostih: poroka, obletnica poroke, rojstvo otroka, rojstni dan, božič, novo leto, valentinovo, materinski dan, diploma, selitev in nov dom, upokojitev, zahvala.

Darilna kartica je svetlo modra in je izdelana iz plastike.

Cena: Znesek naložimo po izbiri

Naroči

Posvetujte se z vodjo kluba zbirateljev SLOART Dominikom Vučkovićem in se informirajte o ekskluzivnih privilegijih, prihrankih, ugodnostih in koristih članstva kluba zbirateljev

Bi se radi pridružili klubu zbirateljev SLOART, a ne veste, kako?
Obvestite prijatelja ali zbiratelja o privilegijih članstva kluba zbirateljev

Spoznali ste številne ekskluzivne privilegije, prihranke, ugodnosti, prednosti in koristi članstva kluba zbirateljev SLOART, ki so izjemno koristne za profesionalnega ali občasnega zbiratelja, ki se zanima za slovensko likovno umetnost, saj ima tako dostop do največje in najboljše ponudbe vrhunskih umetnin in celovitih storitev ne enem mestu. Če poznate koga od svojih prijateljev, družine ali sodelavcev, ki ga zanima vrhunska likovna umetnost in še ne pozna našega kluba zbirateljev, ga obvestite o članstvu v klubu zbirateljev in verjetno vam bo zelo hvaležen.

Partnersko sodelovanje prestižnih programov zvestobe

Se vaše podjetje ukvarjata z izdelki ali storitvami najvišje kakovosti ali imate luksuzno blagovno znamko in želite ponuditi določene privilegije in ugodnosti članom kluba zbirateljev SLOART? Kontaktirajte nas, da bomo preučili možnosti sodelovanja.

Zaupa nam več kot 100.000 obiskovalcev in številni umetniki

“Galerija in dražbena hiša SLOART vam omogoča 100% transparentni nakup in prodajo umetnin z objavljenimi cenami, izdanim računom, certifikatom in garancijo.”

MMag. Damjan Kosec Direktor SLOART
Pomoč in pogosta vprašanja

Tukaj lahko pridobite odgovore na najpogostejša vprašanja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

O SLOART in zaposlenih

Oglejte si informacije o Galeriji SLOART in zaposlenih.

Pohvale in pritožbe

Naprošamo vas, da nam sporočite vse vaše pohvale in pritožbe glede naših storitev.