Vrabič Sašo
Vrabič Sašo

Stroka ga uvršča med vidnejše predstavnike t. i. medijskega slikarstva. V njegovih najbolj izraznih delih komentira naravo sodobne informacijske družbe, njene tehnološke odvisnosti in šume ter razmerja v medčloveški komunikaciji. Ustvarja v različnih ciklih, ki se dotikajo tem kot so privatnost, igrivost sodelovanja ter minljivost. Kot avtor je sodeloval na številnih umetniških dogodkih po Evropi, obeh Amerikah ter Aziji. Rezidenčno je bival in ustvarjal v Berlinu in Londonu. Je dobitnik več nagrad. Njegova dela so med drugimi v javnih zbirkah MSUM, MGLC, UGM, KGLU, MGNG. Živi v Ljubljani. ...

Pregl Arjan
Pregl Arjan

Rojen 5. julija 1973 v Ljubljani. Leta je 1998 je diplomiral na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani pod mentorstvom profesorice Metke Krašovec in profesorja Bojana Gorenca. Leta 2001 je na isti akademiji zaključil magistrski študij slikarstva pod mentorstvom profesorja Gorenca. Zadnji semester magistrskega študija slikarstva je obiskoval na IUP Indiana University of Pennsylvania (ZDA). Nato je vpisal magistrski študij grafike in ga pod mentorstvom profesorja Lojzeta Logarja končal leta 2004.

Dobrajc Tina
Dobrajc Tina

Tina Dobrajc je rojena 1984 v Kranju. Po opravljeni diplomi na oddelku za slikarstvo na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani je leta 2011 zaključila magistrski študij slikarstva pod mentorstvom Hermana Gvardjančiča na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Ustvarja na področju slikarstva, novih medijev, ilustracije in scenografije. Živi in ustvarja v Škofji Loki.