Klemen Zupanc - Amarillo, Texas

1000 € 850 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece

Slika je del serije Pridobljeno s prevodom (Delo je po znižani ceni na voljo le do 28.12.2018.)

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Klemen Zupanc - Amarillo, Texas
Avtor Zupanc Klemen
Cena 1000 € 850 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina
Tehnika Akril
Zaznamki Realizem, Avto, Akril, Pokrajina, Krajina, Cesta, 66, Amerika, Ameriška, Promet, Pogled, Mesto, Ulica, Križišče, Sončni vzhod, Zahod, Jutro, Potovanje
Leto 2010
Višina 100 cm
Širina 140 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Slika je del serije Pridobljeno s prevodom (Delo je po znižani ceni na voljo le do 28.12.2018.)

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Katalog: Cikel razstav mladih umetnikov / Pridobljeno s prevodom Mladinski kulturni center Maribor

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Zupanc Klemen
Zupanc Klemen

Akademski slikar Klemen Zupanc je leta 2016 diplomiral na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Leta 2013 prejel Prešernovo nagrado za študente ter v zadnjih letih svoja dela razstavljal na več skupinskih in samostojnih razstavah. Trenutno kot samozaposlen v kulturi deluje na področju grafike in slikarstva.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!