Ana Čigon - Razcvet

1,076,92 €

Akril na platno.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Ana Čigon - Razcvet
Avtor Čigon Ana
Cena 1,076,92 €
Medij Slikarstvo
Žanr Tihožitje, Abstrakcija
Leto 2007
Leto opis 2007
Višina 100,0000
Širina 120,0000
Velikost opis (100cm * 120cm)
Tehnični opis

Akril na platno.

Tematski opis

Motiv cvetoče češnje je postavljen v kontrast in igro z razgibanim geometrijskim ozadjem.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

Dostava ter ogled na domu po celotni Sloveniji!

Vas skrbi, da bo umetnina v živo videti drugače ali da ne morete fizično pregledati stanja umetnine? Umetniško delo si lahko ob predhodnem dogovoru ogledate ali prevzamete v galeriji SLOART v Ljubljani. Umetnino ob potencialnem nakupu za namene informativnega ogleda dostavimo z lastnim prevozom tudi na dom po celi Sloveniji. Brezplačno za določene člane kluba zbirateljev.

O avtorju

Čigon Ana
Čigon Ana

<P align=justify></P> <P align=justify></P> Svoje umetniške zamisli uresnicujem v razlicnih medijih. Vecinoma, jih lahko opredelim v okviru dveh zvrsti: slikarstva,&nbsp; videa in performans. Ne omejujem se na uporabo le dolocene izbrane tehnike temvec se raje temeljiteje posvetim vsebini in glede na to dolocam izbiro in uporaba medija.&nbsp; <BR>V slikarstvu se najpogosteje posvecam figuralnim motivom, ki vcasih prikrito vcasih pa direktneje razgrinjajo custveno stanje posameznikov, se dotikajo eroticnih vsebin ali/in namigujejo na dolocene intimne medcloveške kocljive situacije. .. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten in varen nakup. Vsi zaposleni ravnajo etično in imajo integriteto ter poslujejo v skladu s kodeksom. Celovite informacije o nakupu, plačilnih možnostih, dostavi so vam na voljo tukaj. Galerija SLOART nudi tudi številne celovite storitve. Galerija vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo galerije in pogojno garancijo za avtentičnost za obdobje 10 let .

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!