Čigon Ana

Čigon Ana

<P align=justify></P> <P align=justify></P> Svoje umetniške zamisli uresnicujem v razlicnih medijih. Vecinoma, jih lahko opredelim v okviru dveh zvrsti: slikarstva,&nbsp; videa in performans. Ne omejujem se na uporabo le dolocene izbrane tehnike temvec se raje temeljiteje posvetim vsebini in glede na to dolocam izbiro in uporaba medija.&nbsp; <BR>V slikarstvu se najpogosteje posvecam figuralnim motivom, ki vcasih prikrito vcasih pa direktneje razgrinjajo custveno stanje posameznikov, se dotikajo eroticnih vsebin ali/in namigujejo na dolocene intimne medcloveške kocljive situacije. .. ...

Spremljajte avtorja
2. Biografija
Opis

Svoje umetniške zamisli uresnicujem v razlicnih medijih. Vecinoma, jih lahko opredelim v okviru dveh zvrsti: slikarstva,  videa in performans. Ne omejujem se na uporabo le dolocene izbrane tehnike temvec se raje temeljiteje posvetim vsebini in glede na to dolocam izbiro in uporaba medija. 
V slikarstvu se najpogosteje posvecam figuralnim motivom, ki vcasih prikrito vcasih pa direktneje razgrinjajo custveno stanje posameznikov, se dotikajo eroticnih vsebin ali/in namigujejo na dolocene intimne medcloveške kocljive situacije.

3. Multimedija
Multimedija
Čigon Ana Glavna fotografija

Mnenja zbirateljev o avtorju

Oglejte si mnenja ostalih zbirateljev o avtorju ali oddajte svoje mnenje. Prijavite se kot zbiratelj.
Čigon Ana
Spremljajte avtorja Čigon Ana

Spremljajte avtorja in bodite obveščeni o novih umetniških delih in razstavh in si zagotovite takojšnji dostop do informacij.

Spremljajte avtorja
Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede avtorja

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali so oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!