Anja Kranjc - Kapljice

1.000 €

Osem bronastih kapljic, v notranjosti lučke. Ene kapljice zlat bron, druge rjav. Možnost nakupa ene, dveh, treh... kapljic ali celotne instalacije.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Anja Kranjc - Kapljice
Serija Kapljice
Avtor Kranjc Anja
Cena 1.000 €
Medij Kiparstvo
Žanr Figura, Narava
Tehnika Bron
Zaznamki Narava, Smrt, Voda, Ženska, Cikli življenja, Prehodi, Prehajanja, Rojstvo, Življenje, Kapljice
Leto 2019
Višina 20 cm
Širina 10 cm
Dolžina 10 cm
Velikost opis Velikost ene kapljice: 20 x 10 x 10 cm, velikost cele instalacije: 220 x 240 cm
Okvir Ni okvirjena
Tehnični opis

Osem bronastih kapljic, v notranjosti lučke. Ene kapljice zlat bron, druge rjav. Možnost nakupa ene, dveh, treh... kapljic ali celotne instalacije.

Tematski opis

Kapljice so nekakšen most iz cikla V Belo in ciklom Nevidno Vidno. V kapljicah so zarodki, tako kot pri ciklu V Belo. Razlika je samo v materialu, ki je tokrat bron, ker je bliže zlati barvi in se tako poveže tudi s ciklom Nevidno Vidno. Zarodki so prinašalci svetlobe, novega, neznanega. Zlati so, ker so izpostavljeni in prinašajo nekaj dobrega, nekaj kar nas presega, tako kot je pri kipih iz cikla Nevidno vidno izpostavljeno tisto, kar je označeno z zlato barvo.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Katalog: Utelešanje divjine, Anja Kranjc, nagrajenka 9. Mednarodnega festivala likovnih umetnosti Kranj, Mala galerija Likovnega društva Kranj in Gorenjski muzej, 2021

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Stanje in poškodbe
Opis stanja in poškodb

Ni poškodb

4. Vse fotografije
Anja Kranjc - Kapljice Kapljice
Anja Kranjc - Kapljice Kosovelov dom, Sežana
Anja Kranjc - Kapljice Gorenjski muzej, Kranj
Anja Kranjc - Kapljice Razstava DLUM, Maribor
Anja Kranjc - Kapljice Gorenjski muzej, Kranj
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Kranjc Anja
Kranjc Anja

V svojem kiparskem in slikarskem delu Anja Kranjc raziskuje predvsem tanko mejo med notranjo človeško bitjo in zunanjo podobo telesa: kako z gibi, držami, okončinami, celopostavnimi kipi, figurami, barvami... izoblikovati sodobno eksistencialno resnico o človeškem telesu. Kako danes, v času množičnih medijev, instalacij, tehnološke transumetnosti še govoriti o haptičnem, in v času kapitalistične potrošniške miselnosti razvoja in napredka še govoriti o krhkosti in minljivosti človeške eksistence.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!