Anton Gojmir Kos - Tihožitje z mandolino I

Olje na platno, signirano in datirano spodaj levo. Zavedena v katalogu: Gojmir Anton Kos: 1896 - 1970: Retrospektiva, [december] 1992 - [januar] 1993, Moderna galerija Ljubljana, Ljubljana 1992, str. 167 in 168.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Anton Gojmir Kos - Tihožitje z mandolino I
Avtor Kos Gojmir Anton
Medij Slikarstvo
Žanr Tihožitje
Tehnika Olje
Zaznamki Interier, Tihožitje, Miza, Prt, Vino, Mandolina, Steklenica, Kozarec
Leto 1962
Višina 69 cm
Širina 93,50 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na platno, signirano in datirano spodaj levo. Zavedena v katalogu: Gojmir Anton Kos: 1896 - 1970: Retrospektiva, [december] 1992 - [januar] 1993, Moderna galerija Ljubljana, Ljubljana 1992, str. 167 in 168.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Anton Gojmir Kos - Tihožitje z mandolino I Glavna fotografija
Anton Gojmir Kos - Tihožitje z mandolino I Fotografija z okvirjem
Anton Gojmir Kos - Tihožitje z mandolino I Fotografija ozadja
Anton Gojmir Kos - Tihožitje z mandolino I Fotografija podpisa

O avtorju

Kos Gojmir Anton
Kos Gojmir Anton

Slikar Gojmir Anton Kos je umetnik izredno skladne razvojne poti, njegov likovni jezik je rasel počasi in dosledno na trdnih temeljih tradicije. Ni abstrakten, nikoli ni pretrgal z naravo temeljnega odnosa, po katerem mu je izbrani del te narave stalna materija študija in slikarskega preoblikovanja. Toda od vsega začetka je v njem jasno spoznanje, da ne opisuje narave, da ustvarja, da dela slike, kot piše pesnik pesmi, in da je predmet njegovega oblikovanja upravičen že s svojo namembnostjo. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 070 852 462.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!